CUQUES

 La curiositat i les ganes de saber sempre són presents a la nostra aula, donar resposta a aquestes necessitats és la nostra responsabilitat, per això hem iniciat un nou projecte “Les cuques”. cada dia, quan sortim al pati els nostres exploradors i exploradores comencen la cerca de tot tipus de cuques pel pati, així que hem decidit conèixer més sobre els insectes. 

Hem trobat una capsa sorpresa a classe i entre tots hem descobert que era un munt de cuques, lupes i un llibre, així que hem fet una dinàmica (la teranyina) i entre tots hem elaborat una llista sobre quins insectes coneixem, almenys que ens soni el nom, després hem marcat aquells dels que ens agradaria saber-ne més, que han resultat ser pràcticament tots!! cada equip cooperatiu setmanalment tria quin insecte li agradaria investigar i fan un dibuix mitjançant el foli giratori de com pensen que és aquest insecte (hipòtesi) 

Amb l'ajuda de les famílies, portem a classe tota la informació que hem trobat i la compartim com la resta de l'equip, per ampliar allò que ja sabíem i convertir-nos en experts d'aquest insecte, per finalment compartir amb la resta de companys, així tots aprenem dels insectes que han investigat els altres equips. posteriorment elaborem una làmina amb les característiques que més ens ha cridat l'atenció d'aquesta bestiola i entre tots elaborarem un àlbum amb totes les nostres cuques.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA DEL 25 AL 29

FINESTRES AL MÓN